agneslovisaandersson.blogg.se

2013-05-31
22:58:15

Hemma efter discot

Eller har varit hemma ett tag! Nu chillar vi och tittar på film ;) kuul.


2013-05-31
17:29:40

Snnarrtt

Disco! Och snart kommer lina och Wilma och dom ska sova över här efter också ;) kuuul :D hoppas det blir en grym kväll ;)


2013-05-31
16:20:01

Hemma

Nu! Klockan halv 6- 6 kommer lina och Wilma. Och så ska vi greja och så och sen är det disco. Hoppas det blir grymt ;)


2013-05-31
14:02:33

Snart tennis

Snart! Sen efter tennisen ska jag hem och sen är det disco. Lina och Wilma ska komma före och så ska vi fixa oss lite och så ;) :D grymt kul.


2013-05-31
07:30:51

Godmorgon

Idag blir nog en chill dag. Först tennis och sen är det disco på skolan. Ska bli kul med disco och så får vi hoppas på att det blir kul också ;)

// Agnes

Haha ser ni mitt huvud på bilden? Inte så svårt men


2013-05-30
22:19:27

2-1

Till oss i matchen. Vi är grymma :) nu chillar jag i soffan ;) :D i morgon är det disco på skolan. Jag ska hå dit med Wilma och lina :) grymt kul hoppas jag att det blir


2013-05-30
17:11:45

Match snart

Nu kör vi. Nu ska vi vinna den här matchen ;) :)


2013-05-30
14:05:51

Home

From school. Det har varit en chill dag idag. Snart är det match, nu köör vi :D


2013-05-30
07:18:42

Snart skola

Idag ska vi typ cykla till skräckland med klassen. Vi ska fika och så där :) sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra! I morgon är det disco på skolan. Hoppas det blir ett grymt disco nu

// Agnes


2013-05-29
22:17:31

Chillar

I soffan, med mobil och tv. ;)


2013-05-29
17:16:28

Tennisen

Är hemma efter tennisen. Nu är det snart fotboll ;) :)


2013-05-29
15:14:25

Bra text av nellie berntsson ;)

Med besöksrekord & siffror som är helt otroligt höga känner jag att detta inlägget måste skrivas. Bevisligen läser ni & hoppas att ALLA tar sig till det.

NÄTHAT / NÄTMOBBING / NÄTILSKA

Jag är en 00: som är uppvuxen med nätet. Jag visar mina föräldrar det mesta inom nätet & iphones. Vi är ju så, vi kids. Vi kan nätet ofta bättre än våra föräldrar.

Hur många kan ärligt säga att när man sätter sig vid datan på sitt rum, att ens föräldrar har koll på vad man gör? Seriöst nu….typ inga. Jag har enorma krav på mig & mina föräldrar har krav på sig JÄMNT utifrån om min blogg. Föräldrar kollar snett & bloggen e granskad liksom. Fine, inte mer än rätt. Har man statestik som jag har nu, så ska man ha koll. Men det jag skriver HÄR, kan den meningen inte göra lika ont på FB om nån tjej/kille sitter på sitt rum & gör det på FB?

Svar JO.

Jag får elaka kommentarer på nätet, FB / insta VARJE dag i 3,5 års tid. VARJE dag. Jag om nån vet vad jag pratar om. Allt från min ridning, mina ponnys, min kropp, mina bröst, mina läppar eller mina felstavningar. VARJE DAG. Vet de föräldrarna till de barnen om att deras barn sitter på nätet & skriver elaka saker mot mig eller nån annan? Kanske dom jobbar eller står och steker köttbullar. Om jag , Tyra eller Linn skulle häva ur oss nåt här…så vet halva sverige det sen. AJJA bajja. Vi med sån makt – ska vi verkligen?

Men jag vänder frågan tillbaka. Ska DU verkligen ha insta/fb eller data om DU inte kan uppföra dig på nätet?

Det sårar ju lika mycket.

Jag tycker att ALLA på nätet har ett ansvar mot sig själv & andra. Seriöst. NÄtet är ingen wilda western stad där det finns inga lagar & regler. NO way. Det finns lika mycket lagar där som på alla andra ställen, men minst sagt är det sunt förnuft eller? Man vet rätt & fel…simple as that.

Jag kanske ser 100 bilder om dan på instagram. GIllar kanske 20 av dom, kanske skriver 5 kommentarer. Då är det ofta typ grattis, snyggo eller nåt annat SNÄLLT. Skulle ALDRIG nånsin få för mig att skriva ”ameh pusha lite mer då” Eller ”ful” på nån bild. AAAALDRIIIG. Av de 100 bilderna är de såklart några bilder som jag kanske inte gillar eller liknnde, endå skulle ALDRIG tanken komma att skriva nåt taskigt.

Det är den STORA skillnaden mellan mig & vissa. Jag har inte ett behov av att trycka ner andra, inte ett dugg. Jag är så otroligt trygg i mig själv & det jag kyckats med…så never att jag skulle trycka till nån. Åhhh ucsh på Tyra som rider alla fina hästar & bor på den där gården med klackar & allt. Usch på henne. Säkert ihop med han Nicklas bara för att få gratis träningar….usch på henne. Eller Linn. Hon den blonda bimbon som e ur dålig i skolan & har inte lyckats med nåt. Går där i fina anläggningen i glitter skor & dricker latte all day. Usch.

Men seriöst. Det är ju inte så att Linn snott askungens skor & stulit latten från nån hemlös eller? Nej…hon KÖPT sina glitterskor för egna pengar & gjort sin egna latte i sin egna latte maskin

Eller Tyra. Hon cashat in sina hästar själv & fångade snyggo tränaren med sin charm & killer look Seriöst…..ALLA kan lyckas med sina drömmar sålänge man går upp varje dag med ett mål. Men tro mig, spy ut näthat eller bidra till det – gör att du står still – utvecklas inte.

Jag vill IDAG starta ett projekt som jag hoppas ALLA är med på. När vi endå läser bloggar/FB /insta varje dag så ska vi IDAG ändra på näthatet.

Mitt projekt heter #SKICKA VIDARE NÄTKÄRLEK!

VARJE DAG LÄMNAR VI NÅNSTANS PÅ NÄTET 5 SNÄLLA KOMMENTARER. VI UNDERTECKNAR DET MED #SKICKA VIDARE NÄTKÄRLEK. PERSONEN SOM FÅTT KOMMENTAREN MÅSTE I SIN TUR KOMMENTERA 5 SNÄLLA KOMMENTARER NÅGON ANNANSTANS PÅ NÄTET med 5 SNÄLLA KOMMENTARER…..Kärlken är i rullning & VI kommer vinna över näthatet.

VI STARTAR IDAG

”#skicka vidare nätkärlek”



Kom igen nu & VISA våran power på nätet #skicka vidare nätkärlek SPRID det på nätet/insta/Fb överallt. VI KAN ÄNDRA det här. NU!




// Agnes


2013-05-29
14:44:54

Hemma

Efter skolan. Ska äta nu för jag är grymt hungrig alltså. Sen är det snart tennis.

// Agnes


2013-05-29
07:08:45

Godmorgon

Snart skola. Börjar 8 idag :/


2013-05-28
19:37:19

Home
Jag har vart hemma ett tag nu. Men det gick bra hos tandläkarn. Först innan tandläkarn så gick jag och mamma in på lindex och kolla. och där träffa vi Viktoria och Annie :D kuul. Sen gick vi till tandläkaren :) men det gick faktiskt ganska bra där ;) 
 
 
 

2013-05-28
16:41:51

snart tanläkaren
:/ :/ 

2013-05-28
15:48:01

FÖLJ ;)

Ppllleeaassee ;) :) :D


2013-05-28
15:06:48

Hemma

Efter skolan. Det har varit en chill och ansöka kul dag faktiskt :D
Ska snart till tandläkaren :/


2013-05-28
07:28:50

Godmorgon

Idag är det skola. Sen efter skolan ska jag nog chilla lite för sen ska jag till tandläkaren, fyy gillar inte jag.

// Agnes


Vilken snygg bild på oss igår ;) :D


2013-05-27
21:47:35

Skit bra text om nellie berntsson men också andra bloggare

Jag träffade Nellie och hennes pappa på ett Espresso House här i centrala Stockholm för cirka 2 månader med anledning av ett möte som vi båda skulle medverka på efter att en längre tid haft kontakt med både Nellie och hennes föräldrar via våra sociala medier. Vi diskuterade livet, bloggosfären, människor, internethat och kärlek - Ja, vi hann med i stort allting på de timmarna vi sågs. Det kändes lite som jag satt där med min egna lillasyster, delade med mig av tankar, erfarenheter men lyssnade även noga på vad denna kloka, endast 12-åriga tjej hade att berätta. Jag sa flera gånger under samtalets gång till Nellie att det är märkligt hur vi (vissa av oss) bloggare blir lite som en familj, vi värnar om varandra och varandras välmående, tipsar, lyfter, pushar och ger positiv feedback (självklart finns det undantag) – Där och då uppstod uttrycket ”Lilla bloggfamiljen”, mest på skoj, men ändå så sant på något vis.

Nellie är 12, snart 13 år gammal och har tagit ”bloggvärlden” med storm. Hennes liv har blivit vad vi skulle kalla en internetsuccé och granskas dagligen – Det har stormat och det har diskuterats mycket kring denna endast 12-åriga tjej som skapat sig ett namn och som idag jobbar med stora företag och driver en av Sveriges största bloggar. Folk ifrågasätter Nellie, hennes bloggande men också hennes familj och då speciellt föräldrarna. - ”Hur kan de tillåta sin 12-åriga dotter att driva en blogg med över 170 000 unika besökare och närmare 50 000 följare på Instagram?” Nellie har ett intresse, och min uppfattning är att hennes föräldrar har fullständig koll på vad som skrivs i bloggen och låter Nellie vara det barn hon faktiskt är - Ett barn som tillåts leva ut sina drömmar.

Vänd på steken och ifrågasätt istället de som står dig närmast - Vem gav din 12, 13, 14, 15, 25-åriga son eller dotter rätten att ifrågasätta Nellies intresse och hennes familj? Vem gav ditt barn rätten att mobba? Vem gav ditt barn rätten att spotta på, nedvärdera och håna Nellie i skolan, på stan och inte minst på nätet? Nellie tvingades byta skola och utstå dagliga hot på grund av det faktum att hon har ett intresse som råkat gå bra. Ett intresse som finns att ta del av offentligt här på nätet. Där någonstans tycker jag att fokuset borde ligga. Nellie föregår i sin blogg med gott exempel, hon tar upp tankar som snurrar i huvudet på en helt vanlig tonåring, hon visar upp sina drömmar, visioner och mål inom ridsporten och har i och med sitt offentliga liv också fått många krav och måsten på sina axlar – Endast 12 år gammal. I och med detta kommer automatiskt ett ansvar - Hon ska föregå med gott exempel sju dagar i veckan och har inte riktigt samma möjlighet som alla andra jämnåriga att genomgå för hennes ålder, de helt vanliga ”misstag” och snesteg som man gör i den åldern. Varje steg hon tar har ett vakande öga på sig, men det är en verklighet som Nellie själv har valt och som hon är väl medveten om i och med att hennes blogg blivit så populär.

Året är 2013 och än idag kan majoriteten av vår omgivning inte glädjas för varandras framgångar och styrkor - Vuxna människor krisiterar, förnedrar, mobbar och kränker Nellie dagligen – Inom ridsporten, på skolan, på nätet, ja, till och med runt middagsbordet framför sina egna barn som befinner sig i precis samma ålder som Nellie. Och de frågar sig vart världen och dagens ungdomar är på väg? Jag tycker att det är fruktansvärt. Vi alla fortsätter att bli förvånade när vi läser i kvällstidningen att ett barn eller ungdom valt att avsluta sitt liv på grund att mobbning. Det är skrämmade hur lätt människor tar på mobbning - Och framför allt hur "accepterat" det tycks ha blivit att göra det i sociala medier. Nätet är en "ny" form av mobbning som följer dig hela vägen till och från skolan, den jagar dig alla dagar i veckan, dygnet runt - På Facebook, Instagram, Twitter, bloggen.

Men vad sänder man egentligen ut för signaler när vuxna människor själva, öppet hånar och kritiserar en endast 12 år gammal tjej framför deras egna barn? Blir man då förvånad när man hör att sitt egna barn är just den personen som skriver ”Fyfan vad ful du är!” öppet på Nellies Instagram, på Facebook och i bloggen? När ska människor vakna upp och kunna glädjas för varandras framgångar istället? Att älska alla människor går inte, men att acceptera och framför allt respektera varandra, det kan vi alla bidra med. Och fram för allt, kan vi inte bara låta Nellie få göra detta om hon nu helst av allt själv vill det? Vilket jag tror. Kan vi inte istället glädjas för att Nellie tar sin roll som förebild på största allvar och plockar upp oerhört viktiga frågor i sin blogg - Så som just näthat och mobbning. Kom ihåg - Nellie kan vara ditt barns största förebild. Kom ihåg, Nellie är själv bara ett barn. 12 år gammal.

#tillsammansmotmobbning - Är ett initiativ av antimobbningsorganisationen Friends som fler borde ta efter och använda sig utav. Varför inte använda hashtagen #tillsammansmotmobbning i nästa bild på Instagram för att visa att du inte står bakom mobbning - Att du istället är med oss i kampen MOT mobbning i alla dess former! Tillsammans kan vi skapa förändring. Du och jag.

Jag står bakom dig Nellie & gläds för all din framgång. Fortsätt att vara den fantastiska förebild du är för unga tjejer och killar där ute. Besök Nellies blogg – www.nellieberntsson.se




// Så bra text som just nu handlade om nellie men det är även andra stora bloggare också. Riktigt bra text :D


2013-05-27
21:27:06

Träningen

Hemma efter träningen. Gick ganska bra idag tyckte jag! ;) det var gött väder också. Inte för varmt och inte för kallt :D sen när jag kom hem åt jag och duschade :) och nu chillar jag i soffan och ska snart se på elemantary (vet inte om det stavas så)

//Agnes


2013-05-27
17:34:52

Grym låt

Detta är en grym låt alltså :D ;)


2013-05-27
16:53:43

Jaa

Det är vi det ❤


2013-05-27
14:43:00

Glass

Sitter och äter glass med lina och Wilma. Riktigt gött efter en dag i skolan. Fast har ändå varit en chill dag idag i skolan.


2013-05-26
22:03:21

Godnatt nu ska jag sova. Är riktigt trött ;)


2013-05-26
20:07:39

Instagram

Följ mig på instagram 👍👍👍😃😃😃


2013-05-26
19:54:47

Grattis
På morsdag mamma! Älskar dig mamma! :D <3 finns alltid där för mig :) <3 
 
kram agnes 

2013-05-26
18:34:27

Hemma

Efter match och köpt glass med Goa vänner. I matchen blev det 3-2 till oss och jag gjorde assist, sen hade andra lagets tränare även berömt mig *stolt* 😃 jag var lagkapten också för första gången typ ;) sen efter matchen åkte jag och köpte glass med Goa vänner :) ;)


2013-05-26
12:38:00

50 saker som gör mig glad
 1. Min vänner och viktor
2.sommaren
3. Veta att något roligt kommer hända
4. Längta efter något roligt
5. Bada med vänner
6. Gå barfota
7. Gå runt i kort byxor på sommaren och bara chilla
8. Bara chillar i soffan
9. Vara utomlands
10. Spela minigolf på sommaren 
11. Första doppet i havet
12. Spela fotboll
13.spela fotboll med vänner 
14. Cykla så håret fladdrar 
15. Hoppas studsmatta
16. Grilla på kvällen
17. vara med kompisar och ha grymt kul
18. Ha allmänt kul
19. Köpa nått som man VERKLIGEN gillar
20. Gå på bio
21. vara på stugan 
22. äta glass 
23. Äta något riktigt gött
24. gå ut och springa och det känns som man flyger fram :) 
25. Lyssna på grym musik 
26.  sola och lyssna på grym musik
27. sola
28. Känna sig riktigt fin. 
29. vara ute med morfars båt
30. längta till skolavslutningen
31. Göra nått grymt kul med familjen
32. Vara sig själv
33. Göra nån annan glad
34. Skratta så man nästan kissar på sig
35. Nån får mig att känna mig hur glad som helst
36. Få ett grymt fint meddelande/sms
37. Skicka ett fint meddelande och få ett ennu finare tillbaka.
38. Nån frågar om man vill göra nått som är riktigt kul
39. Planera grymt kul saker
40. Känna sommarkänslan
41. Älska någon ( jag gör)
42. Bli älskad tillbaka
43. Baka 
44. Spela fotbollsmatch
45. Vara på kusten
46. att vara kär
47. Ta kort
48. Ha en grym dag så det känns som man svävar på moln
49. Titta på braa serier som man inte kan sluta titta på
50. ATT KÄNNA ATT MAN ÄR JÄKLIGT GLAD 

2013-05-26
12:29:44

;)
 Vinter bild :) 
 
 
Har kommit hem. Vi har fikat här hemma lite eftersom det är morsdag med farmor och farfar också. Nu så ska jag spela Match snart :D  
 
 
 
// agnes

2013-05-26
09:36:54

Godmorgon 💎

Just nu är jag hos farmor och farfar. Sen ska vi åka hem till oss eftersom jag har match kl.4 och vi ska samlas kvart över 3 ;)


2013-05-25
21:37:26

Hos farmor och farfar

Är hos farmor och farfar :D och vi ska sova över här ;)


2013-05-25
13:34:25

Farmor och farfar

Nu är jag påväg till farmor och farfar :D


2013-05-25
09:46:49

Godmorgon
Idag är det chill. Ska chilla på förmiddagen sen på eftermiddagen ska jag till farmor och farfar :) och så ska jag och Ebba sova där en natt för mamma och pappa är på cykelfesten ;)  sen i morgon är det match i fotbollen också de ska bli grymt kuul :D 
 
 
 
 
 
 
 
// agnes 

2013-05-24
20:47:14

Hemma

Efter att ha tat kort med fotbollen. Gick bra faktiskt tyckte jag :) sen efter vi hade tat kort stannade jag och pappa och tittade på matchen med Viktoria och hennes pappa :D sen så skulle dom också köpa pizza som vi så då träffade vi dom på pizzerian också ;) hahaha

// Agnes


2013-05-24
16:25:43

Tennisen
Nu är jag hemma efter tennisen. Var trött och hungrig när jag kom hem. Nu ska jag ner till VIF gården och ta kort med fotbollen :D sen hem och chilla ;) 

2013-05-24
14:19:55

Hemma
Efter skolan. Har haft frilufsdag hela dagen. Det var ganska kul, inte riktigt min grej kanske. Men det var roligt att testa. Vi laga mat och grej lite. Och nu efter ska jag på tennis. Sen efter det ska ja fotograferas med fotbollen :D ska bli kuul. Sen bara hem och chilla. Det är skönt med helg efter denna veckan som jag har haft fullt upp känns det som. Sen är de match på söndag också ;) 
 
 
 
 
// agnes 

2013-05-24
07:42:00

Godmorgon
Idag ska jag ha frilufsdag ! :) sen efter skolan ska jag spela tennis och sen chilla. Förra tennisen i onsdags hade jag glömt ute skor för vi spelar ute nu. Och så kom jag hem kl.3 och tennisen börja 4 så det blev lite stressigt. Sen efter tennisen hade jag fotboll så det var fullt upp i onsdags! Men nu är det fredag ;) 
 
 
// agnes 

2013-05-23
19:22:01

Morris...
Vilken katt man kan ha va? 😃 Lägger sig på bordet som en kung haha 😃😃😂😂 det är min katt de 

2013-05-23
17:49:15

Chillar
Tittar på tv och chillar lite. Är trött efter praoen, men det har varit kuul :D imorrn ska jag ha frilufsdag för vi har ju elevens val som ni vet. börjar 10 till två tror jag ;) gött att börja så sent ändå eftersom vi brukar börja 20 över 8 :) 
 

2013-05-23
14:56:00

Hemma

Efter praoen. Det var sista dagen idag. Man praoar i två dagar ;)
Nu så ska jag bara chilla hemma det är skit varmt just nu alltså :D

// Agnes


2013-05-22
17:56:10

Hemma


2013-05-22
12:16:01

PRAO

Nu håller jag på och praoar. Det är kuul ;) ;) :D


2013-05-22
07:17:59

😃

Nu är jag vaken. Är trött men. Idag ska jag praoa på ett dagis! :) ska bli kuul.

// Agnes


2013-05-21
22:07:17

😉

Är hemma. Vi vann med 2-0 och jag gjorde en assist :D var grymt kul. Sen hem och äta och duscha och nu chilla i soffan, göttt ;) imorrn ska jag praoa på ett dagis me lina, ska bli kuul :) :D

// Agnes


2013-05-21
13:56:14

Hemma

Nu är jag hemma efter skolan. Är gött trött alltså. Har varit en kul dag :) nu ska jag chilla och sen på match med 00: orna 😃


2013-05-21
07:29:21

Godermorgon
Haha! Nej men godmorgon. Idag är de skola och jag har hemkunskap hela Dagen. Ska la bli kuul. Det var kul förra gången i alla fall så ;) 
 
 
// agnes 

2013-05-20
21:40:56

Chillar
Chillar i soffan nu. Efter att ha varit på fotbollsträning. Sen hem duscha och nu chilla i soffan. Imorrn är de skola och det är elevens val hela veckan. Det är att man får välja killen ämne man vill på en skoldag. Och så får man praoa i två dagar om man vill. Jag ska praoa på onsdag och torsdag med lina på ett dagis. Men imorrn ska jag ha hemkunsksap. Sen efter skolan ska jag förhoppningsvis spela match med 00:orna :D 
 
 

2013-05-20
17:02:19

😃

Har varit på utvecklingssamtal. Jag tyckte de gick bra faktiskt :D sen efter de gick jag och träffa Annie och Viktoria de var kuul :D

// Agnes


2013-05-20
14:16:42

Hemma
Efter skolan. Idag var det talang i skolan. Jag var med i en grupp som var med och dansade. Det gick la ganska bra vi var i utav dom fem som gick till att dom fick dansa igen! :D sen kom vi antingen 4 eller 5 de vet vi inte , men är nöjd endå ! ;) nu ska jag chilla lite sen ska jag till skolan och ha utvecklingssamtal naa sådär kul kanske men men. Sen Hem igen. Stannade lite efter talang och snacka med lite kompisar ;) 
 
 
 
 
 
 
// agnes

2013-05-19
19:31:23

Hemma

Efter att ha tittat på Viktors fotbollsmatch. Du var jätte duktig Viktor <3<3 och du spelade jätte bra :D de blev 3-2 till VIF yeeaahhh grymt jue. Och Viktor gjorde ett snyggt mål <3 grym varu :D

// Agnes


2013-05-19
14:37:02

;)

Idag har jag varit med Viktoria. Nu är jag hemma och har ätit och så ska Viktoria komma hit igen. Sen kl. 5 ska jag se på Viktors fotbollsmatch med Wilma och viktoria som jag hoppas också följer med Viktoria nu följer du med säger jag :D


2013-05-19
08:12:31

Godmorgon
Nu är jag vaken. Uppe tidigt. Vet faktiskt inte varför men jag vaknar tidigt hela tiden.
 
 
 
// agnes

2013-05-18
20:09:08

;)
 Jag vet inte vad jag håller på med på bilden... Hahahahahahahahaha :D
Hej, idag har varit en grym dag. Först kom min moster och kusin så var jag med dom lite. Sen halv fyra gick jag ut och gick med Viktor<3 sen hem och äta och vara med moster och kusin och familjen. och nu ska jag chilla och ha fotbad ( för jag har typ gått barfota hela dagen) så mina fötter är smutsigaDessa titta på euorovision song contest också hej sverigeee. Och bara chilla. Det har vart ett sjukt fint väder idag, har gått i kortbyxor hela dagen :D 
 
 
// agnes 

2013-05-18
10:45:00

Kläder.....
Jag har eller försöker ha en liten blandad stil. Jag vill inte va för tjejig Mitt favorit plagg är tex Chinos och bar en t-shirt, det kanske är mångas favorit men jag vill ha liksom lite cool Style.
jag vill se bra ut och så men det är ju inte jätte viktigt hur man ser ut. Jag vill ha min stil och liksom komma på saker själv.
 
 
min stil: 
 
Lite av min stil här då ;) 
 
 

2013-05-18
09:23:05

Godmorgon
idag, vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag kanske vet och är ganska säker men inte riktigt säker haha :D men jag hoppas verkligen på att jag ska göra det hihi. 
men nu ska jag snart äta frukost. 
 Bild från i vintras
 
 
 
// agnes vem annars? 

2013-05-17
21:21:27

Hemma

Efter fotbollsmatchen. 2-1 till oss grymt och jag gjorde en assist :D. Jag tyckte det gick braaa. Med grym publik också <3 hihi du vet vem du är som var i publiken. Prata med viktor och Wilma utanför huset ganska länge och då kanske ni lista ut vem som var i publiken om Wilma spela haha :D men jag tyckte det gick grymt på fotbollsmatchen.


2013-05-17
14:34:14

Hej

Haft det gryyyyymmttt kul och mysigt på skolresan ( anledningen varför jag inte har bloggat och att jag nästan inte haft nån teckning). Bada i havet första gången i torsdags på klassresan också :D nu kör vi fotbollsmatch fullspäckat schema ;) men först chilla lite i solen


2013-05-16
07:27:59

Skolresa

Idag är det skolresaa ska bli gryymmttt kul. Vi ska sova över där en natt och det är bassholmen vi ska till. Det värkar vara jätte mysigt :D

// Agnes


2013-05-15
22:31:08

Vårruset, nu hemma och chilla

Yeess jag klara vårruset ch det gick skeet braa. Jag var inte så trött efter så det gick sket bra :D vi cykla dit och hem med laget. Så är gött trött nu. Sen hem och packa inför skolresan i morgon. Ska bli gryymmttt kuul läännggttaarr :D :D och nu chillar jag i soffan, bara tar det lugnt ;)


2013-05-15
17:17:33

Världens bästa och vårruset

Har varit med Wilma och Viktor lite :D <3 grymmt kuul alltid :D ni är världens bästa
Nu kör vi vårruset. Springer med fotbollslaget och cyklar dit med fotbollslaget kuul ska det bli ;)

// Agnes


2013-05-15
14:49:28

Hemma

Nu är jag hemma efter skolan. Det har varit en chill dag och en gryym dag 😃 nu kör vi vårruset med fotbollslaget och då kompisarna ;) sket kuul ska det bli

// Agnes

Bilden är från stugan när jag har sprungit


2013-05-15
07:22:50

Godmorgon

Idag är det skola. Vi börjar åtta med slöjd :/ så börjar tidigt idag. Sen efter skolan ska jag hem och chilla lite och sen till botered och sen cykla med laget till vårruset och springa vårruset sen hem och sen packa till skolresan i morgon där man ska sova över ;)

// Agnes


2013-05-14
22:16:45

Vårruset

I morgon är det vårruset :) :) :) :D ska bli kuul. Och kul att springa med alla goa kömpisar :) :D


2013-05-14
21:41:36

Tjenare

Nu har jag gjort mycket! Först överby sen hem och äta, och sen till konstgräset och spela fotboll som var gryyymmmtttt kuul :D :D med Viktor,Wilma och Karl. Sen gick jag hem med Viktor som jag även gick dit med<3<3<3 sen hem åka och köpa godis sen hem och nu chilla i soffan ;)

// Agnes


2013-05-14
16:41:07

Överby

Påväg till överby noow :) :D ;)


2013-05-14
15:08:08

Hemma

Hemma efter the school. Ska snart till överby med mamma och lillasyster :)
Vi bada i dag i skolan och det var grrryymmmmttttt kul :D och sen på torsdag till fredag är det skolresa ska bli skeeet kul. En grym och chill vecka alltså :D


// agnes


2013-05-14
08:34:00

I skolan
 
Nu är jag i skolan och badar eller cyklar ner eller nått. Har det kuul i alla fall. 
 
 
// agnes

2013-05-14
07:23:40

Godmorgon

Godmorgon! Idag börjar jag 20 över åtta och kl 9 ska vi cykla och bada med klassen , ska bli kuul. Vi ska till vattenpalatset.


Dagens Agnes:
Kläder: ser ni på bilden
Hår: utsläppt
Tänker på: Viktor och vattenpalatset
Hoppas på: att det blir en grym dag


2013-05-13
21:01:54

I'm hommee
Nu är jag hemma efter en skeet regnig fotbollsträning. Var as kallt och det droppa från pannan. Nu chill i soffan Götttt ;) 
imorrn ska vi till vattenpalatset med klassen ska bli grymt kuul :D men det är trökk att man måste simma 400 meter :( 
 
 
// agnes 

2013-05-13
16:47:11

Fotbollsträning
 
Idag är det fotbollsträning, ska bli kul. Är hemma numer Wilma och så sen så drar vi nog och hämtar hennes fotbollsgrejer hemma hos henne och sen till fotbollen ;) :D  
 
slänger in lite bilder på mig ;) 
 
 
 
 
 
 
// agnes in love..... 

2013-05-13
14:51:32

Tjabba

Är med Wilma nu kuuuuulll :D

En bild på Wilma haha :D <3 sååå söttt bild på dig Wilma 😃😃❤


2013-05-13
08:08:46

Godmorgon

Godmorgon! Idag är de the school. Först gympa sen vet jag inte haha. Vi börjar 9 götttt. Sen ska jag va med Wilma tror jag ;) ska bli kuul.

Dagens Agnes:
Kläder: leggins, linne, Pippi tröja,( jacka, skor)
Tänker på: Viktor
Hoppas på: en grymt bra dag
Hår: utsläppt



// Agnes


2013-05-12
20:56:22

Trött tjej here
här är är det en trött tjejj. I morrn är de the school trökk. Men men  ;)  fotboll tomorrow ska bli kuul. 
 
 
// agnes 
 
 
 

2013-05-12
19:58:46

Chillar
Chillar i söffan. Göttttttt i gött ;) haha 
 
 
Lite bilder från helgen :D 
 

2013-05-12
18:37:38

Kärlek
Vad är det igentiligen? 
För mig är kärlek när det pirrar i magen, man känner sig glad hela tiden, det kallar jag också kär. Jag kan erkänna jag är kär. Det känns precis så det pirrar och jag känner mig glad hela tiden. Jag är ihop med nån, och jag är verkligen riktigt kär. Jag har inte känt så förut. 
Jag vet att jag inte är gammal, men jag tycker och tror att man kan vara riktigt kär i vilken ålder som helst. Vare sig man är 9 tills man är hundra. Liksom kärleken övervinner allt. 
det är riktigt underbart att vara kär säger bara det <3 
 
 
 
// agnes som är kär

2013-05-12
17:49:00

Vart ute
 Och spelat fotboll med syrran.  Var kuul, jag vann såklart haha :D fast syrran var jätte duktig ;chili fick gå in för det börja regna men det verkar ha slutat nu Haha. 
 
Bildbomben funka såklart inte trrrrööökkkkk alla bilder ääär på mobilen och de funka inte och få in dom där :( :( :( :(  :( :( 
 

2013-05-12
15:43:03

Hemma

Nu är jag hemma. :)


2013-05-12
14:49:00

Nu är jag påväg hem :) det var kul att träffa mormor och morfar. Vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem, bara chilla i think ;)


2013-05-12
12:13:11

The car

Nu sitter jag i the car på väg till mormor och morfar


2013-05-12
11:41:20

Påväg

Nu är jag påväg hem. Vi ska stanna och äta hos mormor och morfar :D i sin stuga på kusten. Sen drar vi hem. Imorrn är det the school igen :/ sen är det fotbollsträning i morgon också kuul.


2013-05-11
18:05:48

Stolt

Nu har jag varit ute och sprungit 6 km. Är faktiskt stolt över mig själv. Jag tänkte "nu jävlar ska jag klara det här". Ska vara med på vårruset på onsdag (i think) och det är 5 km så det klarar jag lätt haha. Riktigt gött att springa.


/// Agnes som kommer ha gött med träningsvärk imorgon :D


2013-05-11
13:55:21

Påväg

Påväg hem från smögen. Det var kaaallltt men kul. Vi åt där också ;) och nu ska vi hem till stugan på ön.



// Agnes


2013-05-11
11:27:52

Påväg

Nu är jag påväg till smögen och Kungshamn :)



Bild från igår som nog kommer komma i bildbomben :D


2013-05-11
10:26:34

Idag

Idag ska jag och familjen till Kungshamn eller smögen eller båda i don't know :) ska bli kuul. Ska fixa mig lite nu


// Agnes


2013-05-11
09:37:23

Flåååååtttttt

Sket mycket fölåååttt för dålig uppdatering, jag har varit vid stugan och har typ ingen teckning där. Kommer en bildbomb på söndag förhoppningsvis, från helgen är bilderna då :D idag ska jag va här ute och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men men
Ni får ha en gryym dag ;)


// Agnes I'm so inlove




Ps. Blir ett bildlöst inlägg för det kommer ju en bildbomb på söndag 😜


2013-05-09
08:26:11

Godmorgon

Godmorgon! Idag ska vi till stugan ;) ska vara där hela helgen. På söndagen skulle jag ha varit med 00 orna men dom hade folk se det behövde jag inte 😃 i fotbollen alltså ;) har ätit och nu chillar jag lite och så


// Agnes


2013-05-08
21:35:17

Hemma efter träning

Är hemma efter träningen. Har ätit och duschat och nu sitter jag och chillllllaaarrr i soffan framför TV och mobil, gööttttt. Det är lång helg denna helgen, vi är lediga torsdag, fredag och lördag söndag också gött.


2013-05-08
17:32:03

Hemma


2013-05-08
14:43:16

Hemma efter skolan
Nu är jag hemma efter skolan. Vart en chill dag idag. Regna som tusan när jag gick hem från skolan :( nu ska jag på tennis , får se om det blir ute eller inne. Om det regnar är det nog inte ute i think. Nu ska jag äta och göra mig i ordning för tennisen ;) . 
 
 
 Shhheeettttt mina byxor är sket blötaaaa.
 
 
 
 
// agnes

2013-05-08
06:41:42

Börjar tidigt
Idag börjar jag tidigt. Skolan börjar redan 8 och för några halv 8 men jag börjar 8 haha ;) nu ska jag äta och klä på mig mm. Och snart till the school

2013-05-07
20:52:10

Hemma nu
Nu är jag hemma efter matchen. Gick inte så bra idag . Vi förlora med 3-5 think. Men jag är nöjd med min insats i alla fall. Fick dribblat några haha :D sen så kom jag hem nu då och nu ska jag bara chiillllaaa, för jag är sketa trött :/. 
 
 
 
 
// agnes 

2013-05-07
17:27:50

Snart match

Nu är det snart match tagga tagga you know. Ska bli kuul, matchen är i Trollhättan :D ska bli gryymt kul, och spela match det är andra matchen på serien jag spelar nu :) :D <3. Grymt finns ingen roligare sport


2013-05-07
15:54:16

Hemma efter skolan


2013-05-07
07:56:17

Godmorgon

Godmorgon, idag är det the school som gäller. Först i gympan ska vi ha nått prov på typ allemansrätten. Sen vet jag typ inte.
Vet inte vad jag ska göra idag heller men får väll hitta på nått

Dagens Agnes:
Kläder: chinos,t-shirt, strumpor ( conversen, jacka, mjukiströja)
Hår: utsläppt
Tänker på: Viktor och typ mycket
Hoppas på: att allt blir bra och ingen blir ledsen
Senaste meddelande: Wilma kan ej titta våran chatt 😜
Senaste svar: på ask har hon ställt frågor till dig you know


2013-05-06
21:26:44

Hemma efter träning

Hemma efter träningen nu. Har ätit och chillat lite. Ska snart gå in och ducha och sen sitta i soffan och bara tat lungt;) ska bli gött. Imorrn är det match igen, tagga tagga tagga. Ska bli riktigt kuuul :D



/// Agnes


2013-05-06
17:51:17

Jag och Wilma

Nu ska snart jag och Wilma på fotbollsträning! <3 ska bli kuuuul. Vi ska äta och så lite innan också. Först var vi hos henne sen så drog vi hem till mig och sånt. Har haft en grymt kul och rolig dag <3 måste göras om.


2013-05-06
14:39:41

Är med Wilma

Är med Wilma <3 skit kuul. Vi ska på fotboll sen. Ska bli gryymmttt kul.


2013-05-06
07:49:49

Godmorgon

Godmorgon idag ska vi upp till berget hunneberg och typ göra nått med naturen typ , ska la bli sådär men ja lite mer åt det roligare hållet. Inte för att jag är bra på att fälla träd men hahaha :D men ska bli skönt och inte ha några lektioner.

Dagens Agnes:
Kläder: mjukis,linne, tjocktröja, strumpor ( jacka, stövlar)
Humör: glad
Thinking about: mycket saker.
Göra idag: i don't know faktiskt är ju fotbollsträning idag på kvällen.
Senaste meddelande: ❤😘
Senaste svar: ❤😘


// Agnes


2013-05-05
20:40:20

Tv

Nu tittar jag på tv och chillar, riktigt gööttttt. Tittar på mästarnas mästare, och grejar med mobben you know. Chattar med lite folk också :D <3


2013-05-05
18:42:00

1-1
Det blev 1-1 i matchen. Är riktigt nöjd faktiskt. Dom vi mötte brukar va ganska bra men vi är ännu bättre. Nu kör vi tjejer nivå är grrrryyymmmaaaa :D är riktigt nöjd när man typ dribblar en riktigt gött. Nu ska jag bara chilla hemma och tat lugnt. Den personen som skulle komma och titta kunde tyvärr inte :( :( :( Sakna dig om du läser detta <3 . 
 
 
 
 
// agnes 

2013-05-05
15:03:27

Match

Nu är det snart match. Matchen börjar 5 och vi ska samlas kvart över 4. Ska bli riktigt kul. Två kompisar kommer vid halv fyra så drar vi ner ditt med pappa. Där nere vid halv fem kommer en spiciell person och tittar förhoppningsvis men de är troligen så, vi hade bestämt så i alla fall och den spiciella personens kompis då. Ska bli grymt kul. Och bra stöd från läktaren, kan det bli bättre???
Min katt har gjort nått med ögat så det rinner och ser lite läskigt ut så vi måste ringa veterinären *snyft snyft snyft* gaaahhhh vill bara ta bort det och hjälpa han :(


/// Agnes


2013-05-05
14:47:40

God morgon

Godmorgon!
Nu har jag vaknat och ätit frukost och så.
Idag är det match och det ska bli jätttteeee kul. Hoppas att vi vinner nu!:D
Får ju bra stöd på läktaren haha! <3 i alla fall av en väldigt älskad person.
Nuu vinnner vi tejjjeeerr <3<3 :D (såklart)

// Agnes


Ps. Har köpt ett liknande typ likadant armband som på bilden! (Om den kommer med är inte säker)


2013-05-04
22:10:14

Ska snart sova
Ska snart sova tyyp men blir ett snabbt inlägg här nu. Är hos min kusin och ska sova där nu snart för mamma och pappa är på konser i Stockholm men kommer hem imorgon. Ska ju ha match i morgon ska bli ssjjjjuuukkkkttt,jätttteee kuuuull att spela och så kommer en speciell person och tittar också så då blir det bara ännu bättre. Hoppas ni får en bra kväll , det ska jag ha




//agnes

2013-05-04
08:38:43

Blogg.se

Kan nu blogga från mobilen för jag har blogg.se appen det är ju grymt juuee. Kanske eller jag tror det kanske kommer bilder ibland från mobilen men inte riktigt hela tiden från mobilen men från ipaden kommer det bilder ❤


2013-05-04
08:30:36

Bilen

Nu sitter jag i bilen påväg mot min moster och kusinen och så ska bli kuul! :D sen på söndag är det match första serie matchen! En spiciell person kommer och tittar ska bli jätte kul! :D <3


//Agnes


2013-05-03
22:02:07

Ska snart sova
Ska snart sova, INTE RIKTIGT ÄN hihihuhahahahoho! Ska bli en sjuuuuukt kul helg. (hoppas ja På) men det kommer det säkert bli med det jag har planerat! <3 
 
 
// agnes I think? Haha ja såklart det är 

2013-05-03
20:04:00

Sitter.....
 I soffan och chillaaarrr, med godis och iPad och mobil haha göööttttt. Tittar på tv på hockeymatchen haha ganska roligt faktiskt . Det är kändisar som spelar hockey ( inte hockey stjärnor) det är typ Erik Grönwall I think. Skimmer nog inlägg från helgen kommer nog hända nått mer roligt på söndag tror jag men ni får seeeee haha <3
 
 
 
// agnes

2013-05-03
17:32:58

Hemma efter tennis
Hemma efter tennis i två timmar, är gött trött och hungrig men ska snart äta. Ska bara chilla och tat lugnt nu. Imon ska jag till min moster och kusin och hennes kille/man. Ska bli kuuuul. Sen på söndag är det match b.la 

2013-05-03
13:36:59

Hemma efter skolan
Nu är jag hemma efter skolan och ska äta typ, sen då är det tennis i tvåå timmar fatta tvåå timmar kommer va gött trött sen. Vart en okej dag idag, jag och två kompisar håller fortfarande på med the cup song haha det går bara bättre. Nu ska jag äta och byta om till the tennis och sen spela i två timmar börjar 3 till 5  så :D
 
 
 
 
 
/// agnes 

2013-05-03
07:53:37

Godmorgon
 Godmorgon nu är det snart skola, vi ska åka till nått museum eller nått först, sådär kul kanske menmen
en speciell person fyller år idag, du vet vem du är , ett STORT grattis och hoppas du får världens bästa födelsedag. 
 
Outfit:
chinos,t-shirt,strumpor 
hår: bara utsläppt vanligt
tänker på: typ allt möjligt
senast meddelande: YT ❤
senaste svar: okej ❤
 

2013-05-02
20:29:47

Hemma efter promenad....
Hemma efter en promenad Men familjen, var riktigt götttt att komma ut faktiskt. Nu sitter jag i soffan och chillar. Ska ha lite fotbad I think ;) har gjort läxan också. Imon är det skola igen till tjugo över ett , ändå skönt att sluta så tidigt. Vi ska till nått museum och lyssna på nån som ska prata om fåglar, kanske sådär men aja :/ . Imon är det tennis i tvåååå timmar också , brukar oftast va en timme men vi hade typ missat nått så nu ska vi träna i två timmar , kommer va jätte trött när jag kommer hem. Sen så är det match på söndag också med fotbollen tagga tagga tagga, första matchen eftersom jag inte kunde vara med på träningsmatcherna och så så det ska bli skkiiiittttttt kul . 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/// agnes you know 

2013-05-02
18:13:11

Fllååtttt
Flllllåååtttt, för dålig uppdatering. Men jag var med två kompisar och vi hade sjuuuuukkt kul <3 love till er haha<3
skolan idag var ganska rolig , skolan är ju nästan aldrig rolig men det var ganska luungt idag och ganska roligt ändå... <3 jag och dom två kompisarna jag var med försökte lära oss the cup song och sjunga samtidigt. Jag kan det där med att trumma med burken typ men det är lite svårare att sjunga till. Men nu ska jag äta hej då så länge 
 
 
 
 
// agnes 

2013-05-02
08:00:27

Snart skola
Heej, nu ska jag snart till skolan <3 men vi kör dagens
 
dagens agnes:
 
kläder: leggings, linne, t-shirt,mjukiströja (jacka ,väska)
senaste meddelandet: inget,när går du?❤
senaste svar: snaart du? ❤
Tänker på: Viktor <3
hoppas på: att det blir en bra dag. 
 
 /// agnes
 

2013-05-02
07:38:58

Godmorgon
Kommer ett längre inlägg alldeles strax <3

2013-05-01
20:35:53

Hemma efter fotbollsträning
Nu är jag hemma efter fotbollsträningen, Haag har duschat och gjort läxan och nu sitter jag i soffan och chillar och ska äta lite och titta på nån gala tror det var humorgalan, och bara chilllllaaaa. checka Facebook och lite sånt you know. 
 
 
 
 
 
//// agnes

2013-05-01
17:11:20

Fotbollsträning
Nu klockan 6 är det fotbollsträningen. Jag ska möta en kompisar och så ska vi åka dit tillsammans <3 träningen ska bli jätte kuul ( hoppas jag). Där vi tränar var elden igår så vi får se om det är något kvar av den, i måndags stor det ju en pinn hög där som var det skulle brinna, nu har ju elden varit så vi får se hur det ser ut nu ;) vi cyklar ner och hem från fotbollen. Min pappa är ju tränare för mig men han ska inte ha träningen idag, för vi har ju 5 tränare. 
 
 
 
// agnes 

2013-05-01
15:24:43

Idag
Idag har jag verkligen inte gjort nåååått. Bara chill dag, göööötttt. Sen klockan 6 är det fotbollsträning. Ska bli kuuuuul att komma ut lite. Har varit inne typ hela dan. Gått utanför dörren en gång ( känns ju bra alltså :/ ) men aja nu lyssnar jag på musik och bara slappar. Riktigt gött ibland faktiskt. Efter att hela huset har låtit när jag har övat på "the cup song" men sjunger ju också i den men det gör inte jag , jag bara trummar eller vad man gör. Om du inte vet vad " the cup song" är så sök på youtube " the cup song" så kommer flera förslag upp. Och tryck på ett och hör på det. Det är rätt coolt faktiskt och det är roligt att lära sig, bara man tänker " fasen nu klarar jag det här" så gör man det, loovar jag <3 
 
 
 
 
/// agnes vem annars? 

2013-05-01
14:34:35

The cup song
Har suttit och nördat the cup song. Jag sskkkkaaa bara lära mig den. Nu har jag nästan lärt mig dendet börjar gå bra nu , jag kan den nästan nu yyyyeeeeyyyy <3<3 . Men jag övar påååå för att bli ännu bättre! <3
 

2013-05-01
12:28:00

Min mål:
 Mina mål<3:
🌟Våga mer
🌟Sattsa på bloggen och få den större
🌟Våga vara mig själv och skita i vad andra tycker
🌟Gå min egen väg
🌟 Våga sattsa på det jag gör t.ex fotbollen mm..... 
 
 

2013-05-01
11:34:32

Outfit
Dagens agnes:
 
kläder: linne(vit), pössigt linne blått), mjukisbyxor.
hår: toffs
humör: glaaaad
senaste meddelandet: okek <3
senaste svar: dudelidudelidu <3
tänker på: Viktor<3 och vad jag ska göra idag.
vill göra idag: vet inte ;)
hoppas på: att dagarna framåt blir jätte braaa
 
 

2013-05-01
11:13:52

Vill haaaa.....

 Dom tre fotbollsskorna är skeeeeeet snyggggggaaa. Det är bara att spara eller önska sig<3<3<3

2013-05-01
10:55:00

Har fastnat för
 Jag vet inte jag har fastnat för en Astrid Lindgren låt. Den är bara så mysig den låten. Jag vet inte vad det är som gör att jag gillar den. Jag har fastnat för " ronjas visa vid lägerelden" jag vet inte vad som gör att jag gillar just den. Den bara liksom var så söt,mysig, och bra på nått sätt
Aja man har olika smak flört , för ett tag sen var det heeeelllt annan musiK, kan jag säga heeelllttt annan. 
 
// agnes 
 

2013-05-01
09:23:28

Nu...
Nu sitter jag och chattar med lite folk och ska snart äta tror jag:) 
kommer lite  the typical miig här nu då (går ju va lite ego ibland):
 
 
 
// agnes 
 

2013-05-01
07:33:47

Uppe med tuppen..... Nästan
Uppe med tuppen är jag ...... You know. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Aja heejjdåå
 
 
 
 
 
 
//agnes